Mina böcker

En tid för löften

 

Min senaste bok. Läs mer här

Finns i handeln eller kan beställas direkt av mig för 185 kr+frakt.

 

Bokrea!

Brevbärarens sista möte. En thriller om agenter och kärlek i det kalla krigets skuggvärld. Based on a true story - kanske...

Läs mer här: 106 kr.

 

Pytt i panna över ett avslutat sextiotal: 30 kr
Obs! Köper ni en av de andra böckerna får ni Pytt i panna för 10 kr.

 

Priser inkl moms. Frakt tillkommer.

 

Pytt i panna över ett avslutat sextiotal.

Hur blev vi dem vi blev, vi som var unga i slutet av sextiotalet? En roman om ett samhälle i förändring och om hur några ungdomar är med om att forma - och själva formas av - den nya tiden.

Ur recension i Fib/Kulturfront 9/2014: "Var och en som upplevde och formades i denna brytningstid har sina egna minnen men förvånansvärt få har skildrat dem i skrift. Dan Fränkels bok är ett välkommet bidrag.... Som helhet är det en aptitretande anrättning, en lättläst, levande och sensuell bok med spänning och spänst från första till sista sidan."

Ur recension i tidskriften "Krattan": ”En kärleksförklaring till en tid när allt fler bar påFNL-märken... Med återkommande små korta rader om ung kärlek och förälskelser blir boken laddad."

"Mycket fin skildring av en tid och den unga vänsterns tankar och livsstil, och lite om kontrasten till dem som inte tillhörde vänstern. Ett tema som jag kände igen mig i är att hur svårt det är börja leva som ett par. Kul att läsa från början till slut." Lisa

Beställ den direkt av mig.

 

Böckerna om ledarskap är tyvärr slut. Däremot får ni ladda ner "Kreativt ledarskap" gratis, se startsidan.

Om "Ledning handlar om människor" skrev tidningen Chef:" En matnyttig bok som går ut på att ledarskap handlar om att leda människor." På skalan 1-5 fick den betygen 4 (kategori nyttig), 3 (inspirerande), 5 (lättläst).

Btj skrev om "Råd med kompetens": Äntligen en bok om kompetensutveckling som är mer praktiskt inriktad än tidigare teoretiska verk...Även i akademiska sammanhang står sig boken väl...Språket är enkelt och förklaringarna okomplicerade."